Poslovni svijet sve više napušta BlackBerry i prelazi na Lumia uređaje

Ready for business Posao Nokia Lumia

Britanski list Computerweekly proveo je istraživanje s tvrtkama u Ujedinjenom Kraljevstvu te došao do zaključka da poslovnjaci sve više napuštaju BlackBerry uređaje i okreću se Nokia Lumia uređajima s Windows Phone 8 platformom.

Direktor NEC Grupacije, Andrew McManus, izjavio je kako njegova tvrtka planira zamjeniti 250 BlackBerry uređaja s Nokia Lumia 625 i 925 uređajima. McManus ističe kako za istu cijenu, Windows i Windows Phone uređaji pružaju puno više od trenutnih rješenja.

Boris Hurinek, direktor grupacije Eurobase ističe kako za jedan iPhone 4 generacije može kupiti 8 Lumia 520 uređaja koji su jednako funkcionalni kao i iPhone. Kaže da iako koštaju kao dio iPhone-a, ostavljaju dojam poprilično moćnih uređaja. Napominje da je ovo prvi put da su uspjeli bez ikakvih problema integrirati mobilne uređaje u dosadošnju infrastrukturu.

Microsoft reklama

Brzo i jednostavno sučelje, kao i sigurnost platforme te predinstalirane Microsoft poslovne aplikacije čine Windows Phone sustav najboljim sustavom za poslovne korisnike. Iskustvo korištenja ove platforme uzdiže i Nokia sa svojim odličnim hardverom te aplikacijama poput HERE mapa.

Više izjava čelnih ljudi velikih tvrtki o prelasku na Windows Phone možete pročitati ovdje.

via