Službeno: Što na vašu Nokiju donosi Lumia Black nadogradnja

Lumia Black nadogradnja

Nokia nam je poslala i službenu obavijest vezano uz dolazak Lumia Black nadogradnje na Lumia uređaje. Trenutno je nadogradnja dostupna za Lumije 1020, 925, 920, 820 te od nedavno i za Lumiju 625.  Ukoliko do sada niste pročitali što nadogradnja donosi, onda bacite oko na službenu obavijest u nastavku.

 

ŠTO NA VAŠU NOKIJU DONOSI LUMIA BLACK NADOGRADNJA

NADOGRADNJA SOFTVERA LUMIA BLACK DONOSI NIZ POBOLJŠANJA NA POPULARNE NOKIJINE MODELE SMARTPHONEA

Zagreb 21. siječnja 2014. – Iz Nokije je prije nekoliko tjedana stigla zanimljiva vijest za sve vlasnike Lumia uređaja s operativnim sustavom Windows Phone 8. Vlasnici u Hrvatskoj su na svoje Lumije već počeli dobivati obavijesti o  ažuriranju softvera – najnovija nadogradnja zove se Lumia Black i sadrži niz novih značajki koje će još bolje iskoristiti tehničke mogućnosti Nokia Lumia smartphonea.

Personalizacija početnog zaslona dobila je novu dimenziju uvođenjem  App Foldera, odlične aplikacije za organizaciju vašeg pametnog telefona. App Folder je najnovija promjena koja vašoj Lumiji omogućuje pregledniji rad jer možete sve slične aplikacije i postavke složiti u posebne mape i smjestiti ih na početni ekran za brži i jednostavniji pristup. Novi Nokia Glance screen 2.0 pomaže u praćenju informacija u realnom vremenu. Sve najvažnije obavijesti uključujući poruke, mailove, pozive ili neke druge aplikacije koje koriste obavijesti, vidljive su na prvi pogled, bez otključavanja zaslona. Uštedite i vrijeme i energiju.

Što se tiče fotografiranja, Nokia Refocus je zabavna aplikacija koja fotografiranje podiže na sasvim novu razinu te slike nisu samo izvrsne kvalitete već graniče s profesionalnim uradcima. Ta aplikacija dolazi na svim Windows 8 Lumia pametnim telefonima s 1GB RAM-a i više. Nokia Storyteller je nova aplikacija koja organizira sve vaše slike po datumu i mjestu i na taj način omogućuje jednostavnije kreiranje priča koje stoje iza vaših fotografija. Jednako zanimljiva je iNokia Camera, aplikacija koja kombinira Nokia Pro Cam i Smart Cam te osigurava savršenu sliku svaki put. Aplikacija je u početku bila dostupna samo za Lumia PureView pametne telefone, ali sada dolazi i na ostale Lumije.

Nokia Beamer Sharing omogućuje dijeljenje sadržaja kao niti jedna druga aplikacija do sada.  Sadržaj s mobitela prikazujte na TV-u, laptopu ili tabletu jednostavnim skeniranjem QR koda.

Lumia Black nadogradnja dostupna je za modele Nokia Lumia 1020, 925 i 920, uskoro dolazi i na ostatak Nokia Lumia modela. Za više informacija o dostupnosti posjetite sljedeću stranicu ili provjerite na svom uređaju (Postavke/Ažuriranje telefona).