Video: Mini recenzija Nokia CP-623 maske za Nokia Lumia 1520 uređaj

CP-623 naslovna

Na Nokia World događaju je za prvi Nokia phablet uređaj, Nokia Lumia 1520, predstavljena i zaštitna maska CP-623. Imali smo priliku isprobati ovsj vrlo lijep komad Nokia dodatne opreme zahvaljujući Mobisu koji ju nam je poslao zajedno s Lumijom 1520.

Maska je izrađena od dva dijela, stražnjeg polikarbonatnog te prednjeg izrađenog od mekane tkanine koji osim što štiti zaslon služi i kao stalak za uređaj u vodoravnom položaju. Dostupna u crnoj, crvenoj, bijeloj i žutoj varijanti i sve imaju mat završnu obradu. Zajedno s maskom Lumia 1520 izgleda vrlo elegantno i profinjeno iako je već sama za sebe svojevrstan vrh Fabula dizajna.

Na stražnjem dijelu maske su vidljive perforacije za kameru, LED bljeskalicu te mikrofone, a po sredini je utisnut Nokia logo. Kada je postavljena na uređaj, zaštitno staklo kamere i maska su u ravnini. Važno je naglasiti da je moguće bežično puniti Lumiju 1520 s postavljenom maskom te ona ne utječe na vrijeme punjenja.

Maska lijepo naliježe na uređaj te se za njega čvrsto na svoja četiri ruba. Premda ju je vrlo jednostavno postaviti na uređaj, nešto ju je teže skinuti pa trebate biti pažljivi jer postoji mogućnost pucanja rubnih dijelova koji je drže za uređaj. Prednji mekani dio maske također dobro naliježe na zaslon te nije pretjerano mekan zahvaljujući tri čvršća dijela oko kojih se savija kada ga koristite kao podršku za uređaj. Kada se smota kao stalak, uređaj drži pod laganim kutem te je položaj ugodan za gledanje videa ili filmova.

 

Nokia CP-623 je dostupna u crvenoj, crnoj i bijeloj boji u ponudi Mobisa po cijeni od 329,00 kn.

 

Pogledajte kratku video recenziju Nokia CP-643 maske

Youtube