Dostupna nova verzija Sailfish os-a za Jolla uređaj

Jolla Other Half

Jolla je putem službenog Twitter profila objavila kako je dostupna nova verzija Sailfish Os-a 1.0.3.8 koja nosi ime Naamankajärvi. Nova verzija je donijela neke promjene u korisničkom sučelju na Sailfish os-u koji je još uvijek u beta fazi. Najveća novost je prikaz web preglednika i obavijesti te korištenje gesti u horizontalnom položaju. Također je dostupna opcija povećanja štipanjem za vrijeme korištenja kamere, kao i mogućnost korištenja SMSA usluge unutar Android aplikacija. Unutar trgovine se sada jasno razlikuju nativne od Android aplikacija, a omogućeno je postavljanje brzog pozivanja u postavkama kao i brisanje privremene memorije te brisanje svih kontakata od jednom.

Jolla također navodi kako je sada dostupno korištenje lokacije unutar kalendara te da je poboljšano vraćanje snimljenih podataka u slučaju brisanja. Uz ove veće promjene, dostupno je mnogo manjih promjena i noviteta koje čine Sailfish os stabilnijim i boljim za korištenje.

Jolla on Twitter

New #Jolla software update with Browser landscape, camera zoom and more! Thanks #Jolla2gether: http://bit.ly/1aMWuSm pic.twitter.com/4FpOmf0iSk

Više o nadogradnji pročitajte u službenoj najavi na Jolla stranicama.