Galerija: Snimke zaslona WP8.1 OS-a

warren wp81 obavijesti

Nakon što je Microsoft određenim programerima dopustio preuzimanje WP8.1 SDK-a, na internetu se pojavilo mnoštvo informacija o novom sustavu. O većini promijena smo pisali u prethodnom članku, a u nastavku pogledajte galeriju snimki zaslona Windows Phone 8.1 sustava.

Windows PHone 8.1

Iz priloženih snimaka je vidljivo kako će Windows Phone dobiti nove opcije za povezivanje putem USB-a. Vidljivo je i to da će WP8.1 biti prilagođen za uređaje bez fizički tipaka, tj. navigacijske tipke strelice, Windows i pretraživanje će biti prikazane na ekranu. Navigacijske tipke se pozivaju povlačenjem prsta prema gore, a priloženi snimci nam pokazuju da će biti moguće i prilagođavati boju navigacijsku traku. Dostupne su opcije da navigacijska traka bude uvijek crna, da se slaže s pozadinom ili s bojom teme (akcentnom bojom).

wp8leaks31_560

Prikazan je i snimak reprodukcije video uradaka na YouTube stranici te nove postavke za upravljanje memorijom. Korisnik će od sada biti u mogućnosti određivanja gdje će spremati glazbu, videa, podcaste, fotografije, aplikacije te preuzimanja. Najviše veseli mogućnost spremanja/instaliranja aplikacija na MicroSD karticu što je spas za vlasnike Lumia uređaja s 8GB memorije.

wp81leaks2

Galeriju pojedinačnih snimaka zaslona možete pogledati ovdje.

via