Natjecanje Start 2.0 hackathon u Beogradu

baner1

U organizaciji udruženja studenata informatike FONIS, uz podršku Fakulteta organizacionih nauka, Microsofta Srbije i brojnih sponzora, od 21-23 marta (ožujka) u Beogradu, održat će se studentsko takmičenje u programiranju, uz korištenje Microsoft tehnologija.

Takmičenju prethodi projekt Road To Start, koji predstavlja radionice vezane za aktualne Microsoft tehnologije na kojima će biti demonstirana izrada nekoliko aplikacija, i na kojima će se potencijalni učesnici moći upoznati sa samim takmičenjem. Pošto se Road To Start održava u Beogradu, biti će osiguran Live Stream za učesnike iz drugih gradova u Srbiji.

Samo takmičenje traje 24 časa, nakon toga svaki od osam timova (po 3 člana) imat će priliku da predstave svoju aplikaciju stručnom žiriju koji bira najbolje aplikacije, koje će osvojiti jednu od vrednih nagrada koje su obezbedili prijatelji projekta. Takmičenje je u potpunosti besplatno. Učesnicima takmičenja koji su van Beograda biće obezbeđen povratni prevoz. Više informacija o samom takmičenju možete videti ovde. Prijave su u toku.

Mi ćemo naravno biti prisutni na takmičenju, tako da očekujte detaljan izveštaj.