Video: Demo Nokia X uređaja

Nokia X and XL  copy

Nokia X će biti vrlo zanimljiv uređaj za mlađe generacije. Osvojit će ih svojim izgledom, jednostavnosti korisničkog sučelja te izvrsnim dizajnom. Iako uređaj ima samo 512 MB RAM-a Android je na njemu poprilično brz i fluidan. Zaslon uređaja je zaštićen Gorilla staklom otpornim na grebanje, a sam zaslon ima jako dobru vidljivost. Pogledajte kratak demo u nastavku.

Youtube

 

Usput smo usporedili uređaj s većim Nokia XL uređajem čisto da vidite razliku u dimenzijama. S uređajem ćemo se igrati sutra tako da će biti snimljen kompletan demo.

  • Bojan Radovanović

    svaki android prvih par dana radi fluidno,a nakon 10ak dana, i oni sa 1GB RAMa stucaju…tako da je to veliki problem, uz rezoluciju ekrana najveci za ove nove nokije. i iskreno tesko da bi uzeo nokiu X pored recimo LG L5 II koji ima bolju kameru(5 MP), nesto jacu bateriju i skoro istu cijenu (tj po najavama za Nokiju ona ce biti nesto jeftinija, ali pitanja je hoce li to stvarno biti tako), a LG vec provjereno solidno radi android uredjaje, dok se nokija tek treba dokazati…i pitanje je hoce li MS podrzati ikakve nadogranje.

    sve u svemu, da ima 1GB RAMa, mogao bi taj uredjaj postici dosta veliki uspjeh u paketima mobilnih operatera i to je korak koji je nokija trebala ranije napraviti, kad su vec odustali od symbiana (sto mi takodjer nije jasno zasto…ako na mojoj N8 radi dobro, radio bi i na uredjaju ovakvih specifikacija)