Video i foto: Demo Nokia 220 cjenovno pristupačnog uređaja

Nokia 220 naslovna

Na MWC-u koji je danas službeno zatvoren smo se družili s Nokia 220 uređajem, odnosno najjeftinijim s30 pripadnikom koji donosi povezanost na internet u vrlo zgodnom dizajnu. Glavna prednost ovog uređaja osim njegovih specifikacija je predviđena cijena od 29 €, odnosno znakovitih 220 kn. U nastavku pogledajte dva demo videa kao i nekoliko fotografija uređaja koje smo za vas snimili na Nokijinom izložbenom prostoru.

Youtube

 

Youtube

U drugom videu je spomenuto kako je možda teže pritiskati navigacijsku tipku, što je djelomično točno. Iako treba malo navike kod ponovnog korištenja fizičke tipkovnice, testni model je bio vezan sigurnosnim kabelom koji je dosta potezao uređaj i s toga je bilo teže držati ga u ruci te ga koristiti što je rezultiralo navedenom izjavom. Možda je navigacijska tipka mogla biti izbočenija ali kod igranja sa slobodnim uređajem, sve odlično funkcionira.

Pogledajte nekoliko fotografija uređaja kojeg odlikuje zaista lijepi dizajn. Blago zaobljeni rubovi mu podižu ergonomiju uz estetiku a maska izrađena od polikarbonata je matirana te ostavlja lijepi osjećan pod prstima. Uređaj je na dodir jako čvrst i kompaktan a treba reći kako će biti dostupan osim u bijeloj i žutoj još i u crvenoj, crnoj i cyan varijanti.