Video: Recenzija Nokia Lumia Icon uređaja u režiji Pocketnow bloga

Nokia Lumia Icon

Taylor Martin s Pocketnow bloga imao je priliku družiti se tjedan dana s Nokia Lumia Icon uređajem. Nakon raznih usporedbi s drugim uređajima, Pocketnow je objavio punu video recenziju Nokia Lumia Icon uređaja. Video recenziju pogledajte u nastavku.

YouTube

Pocketnow je u recenziji doista nahvalio Nokia Lumia Icon uređaj. Kao i s Lumijom 1520, Nokia je hardverski tržištu ponudila izuzetno moćen uređaj. Pohvale su išle kameri te odličnom snimanju zvuka s 4HAAC mikrofona. Prema Pocketnow-u, 5″ 1080p zaslon je odličan s odličnim performasnama na vanjskom svjetlu. Za dizajn kažu da je to stvar pojedinca, ali za njih je Lumia Icon hardverski najbolja Lumija do sada. Nama dizajn Lumije Icon uvelike podsjeća na dizajn Nokije 515.

Pohvaljen je i Windows Phone 8 OS zbog svoje brzine, fluidnosti te trećeg reda živih pločica na početnom zaslonu. Navedeni su nedostaci poput središnjeg sustava za obavijesti, prečaca za uključivenja određenih funkcija te nedostatak Glance Screena zbog određenih hardverskih ograničenja.

Pismena recenzija Nokia Lumia Icon uređaja bit će objavljena u ponedjeljak kada ćemo nadopuniti članak s linkom.