WP8.1 nadogradnja donosi Quiet Hours, Office lens i još mnoge opcije

anchorman-well-that-escalated-quickly

U samo jedan dan otkriveno je još nekoliko desetaka novih opcija zahvaljujući WP8.1 SDK puštenom za developere, no izdvojit ćemo samo par bitnijih. Jedna od važnijih opcija je Quiet Hours koja će omogućiti jednostavno i brzo blokiranje obavijesti, tonova zvona i svih bučnih obavijesti kada vi to ne želite.

Iako možete uređaj staviti u offline način rada za isti učinak, ovdje će uređaj biti aktivan. Ova opcija podsjeća na Nokia profile zvona na starijim uređajima. Druga opcija je dvostruko tapkanje za gašenje, odnosno zaključavanje zaslona. Treća opcija je Office Lens aplikacija koja će vam omogućiti skeniranje teksta direktno iz sučelja kamere aktivirajući Office leću. Četvrta važnija aplikacija je provjera microSD kartice pri postavljanju u uređaj. Ukoliko uređaj primjeti instalirane WP aplikacije s drugog uređaja pitat će vas da li želite prvo pobrisati te aplikacije.

Otkriveno je još mnogo opcija koje možete vidjeti u ovom članku. Stvarno će biti zanimljivo kada jednom WP8.1 nadogradnja postane dostupna jer ćemo imati kompletno novi uređaj.