Aplikacije u WP trgovini označene kao kompatibilne s WP8.1 nadogradnjom

wp trgovina wp81

Iako Microsoft još nije službeno najavio nadogradnju WP8 platforme, kao ni ime buduće nadogradnje, na stranicama WP trgovine je ime definitivno potvrđeno. Naime pod oznakom kompatibilnosti aplikacija sada stoji kako su kompatibilne s Windows Phone 8.1 nadogradnjom. Ukoliko se ime nadogradnje promijeni do službenog predstavljanja, Microsoft će imati dosta posla s uklanjanjem imena iz mnogih dokumenata.

Predstavljanje nove veće nadogradnje bi se trebalo održati 02. 04. na godišnjoj Microsoft BUILD konferenciji, a iskreno se nadamo kako ćemo tamo ugledati i buduće (Nokia) Lumia uređaje 630 i možda 930.

 

Via

 


  • Moraju, valjda, ako planiraju, a planiraju, pljunuti preview za 15 dana, više-manje. 🙂 To me zanima kako će proći jer ne mogu više čekati, nakon svega što smo vidjeli da je procurilo ovo bi trebao biti WP9, stvarno. Mislim, Cortana i Action Center sami po sebi su dovoljno velik skok za Windows Phone da zasluže okrugli broj nadogradnje. Ma, uostalom, koga briga za to koji broj nadogradnja nosi, samo neka oni to izdaju da se možemo smiriti. 😛