Facebook grupa Nothing But A Nokia je izvrsno mjesto za dnevno uživanje u fotografijama snimljenim Nokia uređajima

Nban logo

Ono po čemu je Nokia poznata, pored svojih mobilnih uređaja i usluga, je izvrsna i nadasve šarolika zajednica Nokia fanova koji dijele jednaku ljubav i privrženost prema Nokiji i Nokia uređajima. Osim što nas Nokia spaja, isto tako nas svojim uređajima nadahnjuje u određenim aktivnostima, a svi ćemo se složit kako je fotografija jedna od važnijih.

U bespućima interneta je mnogo grupacija Nokia fanova koji dijele međusobno fotografije i šireći tako pozitivne vibracije, no jedna je vrlo posebna. Na Facebooku je 2007 godine pokrenuta grupa “Nothing But A Nokia” koja okuplja vlasnike Nokia uređaja, ujedno i amaterske fotografe. Grupa im, uz povezivanje, omogućava dijeljenje svojih fotografija, a tjedno zadaje i određene teme te tako potiče kreativnost svojih članova. Dnevno je moguće objaviti do tri fotografije nevezano uz trenutnu temu. Osim na facebooku grupa je prisutna i na Twitteru ali i Instagramu te Flickr-u gdje se mogu pronaći fotografije s facebook grupe.

With the legend

Grupu je osnovala jedna iznimna osoba koju sam imao prilike upoznati na ovogodišnjem MWC-u, Patrick Hamilron Walsh. Misao vodilja mu je bila oformiti grupu na kojoj će dijeliti fotografije sa svojih putovanja diljem svijeta nastale samo s Nokia uređajima. Od osnutka je grupa poprilično narasla te sada broji gotovo 8000 fanova koji svakodnevno objavljuju poprilično nadahnjujuće fotografije.

Stoga, skoknite na Facebook, potražite Nothing But A Nokia grupu, javite se Patricku i ekipi, podijelite fotografije i dobre vibracije, družite se s Nokia fanovima i budite sretni.