Facebook Messenger aplikacija postala dostupna u WP trgovini

fb messenger

Facebook Messenger aplikacija čiji je dolazak Microsoft najavio u veljači je postala dostupna na WP trgovini za WP8 uređaje. Ova aplikacija omogućava slanje i primanje poruka bez potrebe za otvaranjem Facebook aplikacije. Osim poruka, messenger omogućava slanje fotografija, naljepnica, kreiranje grupnog razgovora, lokacije. Također je uz pomoć ove aplikacije jednostavno vidjeti tko je dostupan a tko nije na Facebook mreži.

Facebook-Messenger-Wp

Naravno, postavlja se pitanje čemu ova aplikacija kada je Facebook jako dobro integriran unutar WP platforme a messenger u svojem jednostavnijem obliku je dostupan putem poruka. No, sada i Facebook posjeduje jedinstvenu aplikaciju za komunikaciju te ostaje vidjeti što će se dogoditi s Whatsapp aplikacijom.

Uglavnom, Facebook Messenger možete preuzeti putem linka za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda ispod.

facebook_messenger_tag

 • Željko Majstorović

  jos bi bilo dobro kad bi napravili i za wp7..


  • A bilo bi lijepo, ali što ćeš. Microsoft je davno dao naslutiti kakva sudbina očekuje WP7.

   • Željko Majstorović

    meni njihov rad izgleda kao da nemaju dovoljno ljudi pa sve radnike usmjere na nove sustave a stari zapuste maksimalno xD


 • Izvrsna je, osim jedne zamjerke, a to je nemogućnost sejvanja slike koju ti netko pošalje. Istina, dostupna je online na Faceu, ali ono…


  • Nisam je još koristio jer inače slabo koristim facebook chat ali to je malo glupo. Vjerojatno će u slijedećoj nadogradnji dodati i tu opciju.