Free Market će vam pronaći besplatne verzije željenih aplikacija

logo freemarket

U WP trgovinu je stigla zanimljiva aplikacija “Free Market” koja vam omogućava besplatno preuzimanje aplikacija koje se inače plaćaju u određenim područjima. Riječ je o činjenici da developeri u nekim podrušjuma WP platforme naplaćuju svoju aplikaciju dok je u drugima besplatna. Aplikacija traži upravo područja gdje bi tražena aplikacija mogla biti besplatna. Ukoliko vam pronađe besplatnu verziju onda morate unutar postavki uređaja promijeniti područje u to gdje je aplikacija besplatna te ju instalirati.

free-windows-phone-market

Iako je potrebno napraviti nekoliko predkoraka koje uključuje ponovno pokretanje uređaja isplati se napraviti takvu žrtvu za aplikaciju koju volite. Free Market možete preuzeti putem linka za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda ispod.

Free-market-tag

Via

  • Danijel

    Uklonili je sa marketa, a bas je bila kul.

  • Pink Floyd

    Probajte i aplikaciju appdeals , koja trazi sve aplikacije koje su na akciji ili pak ima dosta onih koje su na par dana besplatne pa onda opet dobiju cijenu.- skinete ih tad i onda ste kupili potpuno besplatno app. Sorry ako je reklama il je vec neko spomenio al cinilo mi se povezano.