Nokia Lumia 1320 službeno stigla u Hrvatsku

lumia-1320-white-

Nokia Hrvatska nam je putem svoje PR agencije Grizli poslala službeno priopćenje za medije kojim je najavila dolazak Nokia Lumia 1320 phableta na hrvatsko tržište. Ovaj phablet za razliku puno prije najavljene Lumije 1520 je cjenovno znatno pristupačniji iako dijele jednaku dijagonalu zaslona. Cijena uređaja iznosi 3099,00 kn a moguće ga je kupiti u slobodnoj prodaji kod Mobis-a, a uskoro će biti dostupan u ponudi Tele2 operatera te kasnije kod ostalih operatera u žutoj, bijeloj i crnoj varijanti. U nastavku pročitajte službenu objavu za medije.

Zagreb, 13. ožujka 2014. – Iz Nokije dolazi odlična vijest za sve obožavatelje phableta. S novom Nokijom Lumijom 1320 s velikim 6-inčnim zaslonom i veselim, živopisnim dizajnom sigurno ćete biti zamijećeni. Veći ekran, posebno osjetljiv na dodir, donosi i puno više prostora za igre, filmove i aplikacije koje volite.

Savršene fotografije i filmove osigurava dobro poznata Nokia Camera, aplikacija koja kombinira Nokia Pro Cam i Smart Cam. S aplikacijom Nokia Storyteller  možete vaše fotografije i filmove organizirati po datumu i mjestu i time kreirati vašu priču koja izgleda posebno atraktivno uz dodatne alate kao što su Cinemagraph i Creative Studio. Uz OneDrive, vaše fotografije, filmovi i dokumenti dostupni su u svakom trenutku, dok uz 8 GB interne memorije i memorijsku karticu od 64 GB prostora imate dovoljno prostora za pohranu svega što na vašoj novoj Nokiji morate imati.

Nokia Lumia 1320 phablet praktičan je i za poslovne korisnike budući da je pristup svim poslovnim informacijama jednostavan, brz i lako dostupan uz aplikacije kao što su Microsoft Exchange, Office 365 i Lync. Pristup informacijama možete dodatno zaštititi i time biti posve sigurni da će one biti dostupne isključivo vama.

Phablet Nokia Lumia 1320 dostupan je u slobodnoj prodaji na hrvatskome tržištu u crnoj, bijeloj i žutoj boji po cijeni od 3.099,00 kn. Ovaj model bit će dostupan u Tele2 ponudi, a uskoro se očekuje i kod drugih operatera.