Nokia najavila ‘višeLumia’ na Build konferenciji! #moreLumia

save-the-date_conversations_800x800px_v24Mar_forever2_repeat

Nokia je na službenom blogu interaktivnom pozivnicom pozvala sve da se priključe praćenju ovogodišnje Build konferencije te najavila svoje prisustvo na toj konferenciji.

Build konferenciju je prošle godine posjetilo više od 6 000 Windows i Windows Phone programera, a mjesta na ovogodišnjoj konferenciji rasprodana su u roku od 24 sata. Nokia nas sve poziva na susret na službenoj Conversations stranici uz prigodni hashtag na društvenim mrežama #moreLumia.

Na Build konferenciji se od Microsftove strane očekuje predstavljanje novog Windows Phone 8.1 operativnog sustava koji bi trebao biti veliki korak Windows Phonea prema iOS-u, a pogotovo prema Androidu po pitanju mogućnosti OS-a. Od Nokije se očekuje predstavljanje Lumije 930 i 630, a ako pozornost obratimo na pozivnicu, možemo očekivati i novosti po pitanju NokiaMixRadio usluge te HERE navigacije. Na pozivnici se još izmjenjuju i znakovi sata, kamere, poruka te našeg planeta.

Naravno, ovu konferenciju ćemo (pokušati) popratiti u živo na blogu s obzirom da ćemo ugledati nekoliko novih Lumia uređaja kao i značajno unaprijeđenu WP platformu.