Objavljena agenda za ovogodišnju Tarabicu

 

1620654_690135907673892_1799296148_n

Još samo 6 dana je ostalo do najveće konferencije Microsoft Community-ja na Balkanu, i imamo veliko zadovoljstvo da vam najavimo da je agenda kompletna.

Da podsetimo, konferencija se održava narednu subotu 5.04 s početkom u 8:00 sati u prostorijamabeogradskog univerziteta Singidunum. Na samoj konferenciji vas očekuje više od 35 predavanja iz najrazličitijih oblasti vezanih uz Microsoft proizvode – Windows, .NET, Windows 8 apps, SQL Server, ALM, Exchange, Dynamics, Game Development, SharePoint, Windows Phone Apps, Web i drugih, a sudjelovat će 30 predavača među kojima su i prijatelji našeg bloga : Nina Desnica koja će nam predstaviti kako da kreirate lako aplikacije za Windows Phone bez ikakvog programerskog znanja uz pomoć Windows Phone App Studija i Nemanja Stančić koji će predstaviti novosti koje donosi Windows Phone 8.1.

Pošto su sva mesta popunjena za ovogodišnju konferenciju, NokiaMobBlog ima ekskluzivno još 2 zagarantovane registracije. Stoga požurite i pošaljite nam email do 2.04. s tekstom: Za Tarabicu, vaše ime i prezime te da li želite posnu hranu na nokiamobblog@gmail.com.

Više informacija o samoj konferenciji možete pogledati ovde. Kompletnu agendu za ovogodišnju tarabicu možete pogledati ovde, a službenu Windows Phone aplikaciju možete preuzeti ovde.

Dobrodošli su gosti iz celog regiona! Vidimo se na #tarabica14!