Tom Warren otkrio opcije za postavljanje pozadinske fotografije na WP8.1 nadogradnji

background warren

Tom Warren nastavlja s polaganim otkrivanjem novih opcija koje će doći s WP8.1 nadogradnjom. Danas smo imali prilike vidjeti kako će Microsoft ići na postavljanje pozadinske fotografije u vidu teme za pločice, a Warren je otkrio snimak zaslona iz postavki koje prikazuju kako će se to izvesti. Osim postavljanja akcentne boje, unutar postavki zaslona se može vidjeti opcija za postavljanje pozadinske fotografije ali i opcija za namiještanje broja pločica na zaslonu. Ovo je odlična opcija jer ćemo moći postaviti više pločica ukoliko to želimo.

Tom Warren on Twitter

Here’s how you enable background images in Windows Phone 8.1 🙂 http://www.theverge.com/2014/3/1/5460576/windows-phone-8-1-start-screen-backgrounds-screenshots …pic.twitter.com/Hl1Ojqsqdy

Sada ostaje vidjeti hoće li zaista pozadinska fotografija biti prava pozadinska ili kao tema za pločice.

 

 • anto

  Super su sve te mogucnosti, ali sad mi vec baterija na 820 jedva izdrzi dan uz umjereno koristenje (sa ukljucenim glance i internetom, sinkronizacija maila…).
  strah me sta ce biti kad dodje 8.1.
  Postoje li za kupit jace baterije za moju nokiu, jer ova je stvarno postala preslaba?
  I dali je netko vec isprobao zamjenske (jace) baterije?
  0 △ ▽


  • U svakom slučaju zamjenske baterije ne bi trebalo kupovati preko eBayja iz Kine jer znam iz iskustva da ne vrijede ni tih deset(ak) dolara. Kaže 2.000 mAh, a mislim da ima jedva petsto unutra, isprazni se u roku keks. Čini mi se da si najsigurniji s kvalitetnim mobilnim punjačem iz kojeg možeš izvući barem dva puna ciklusa za svoj mob. Imam jedan takav (i taj je iz Kine, ali napuni moju 620tku u prosjeku tri puta prije nego se isprazni, tako da može proći) i spašava me za duljih putovanja busom (tipa od Zg do Du) i sl.

 • mk1983

  vise tileova navodno samo za ekrane 4,5” i vece… nadam se da ce se u finalnoj verziji progurati ta opcija i za 4,3” ekrane na kojoj je moja L820…


  • Mislim da smo postali video na kojem se vidi više pločica i na L520 stoga postoji dobra šansa za to