Video: Britanske tvrtke Goodridge Rallies i UKDN Waterflow prešle na Nokia Lumia uređaje

Goodridge 2

Nokia je u poslovnom sektoru poprilično proširila svoje Lumia uređaje koji su izašli kao odlična alternativa BlackBerry uređajima čija je popularnost značajno opala. U velikoj Britaniji je Nokia zabilježila ozbiljan rast udjela svojih uređaja u poslovnom sektoru te je sada trenutno drži približno 17% tog sektora. Britanske tvrtke svakodnevno prelaze na Nokia Lumia uređaje a neke od njih su Goodridge Rallies i  UKDN Waterflow. Tvrtka Goodridge je mnogima poznata s naljepnica vidljivin na trkačim automobilima a bave se izrado hidrauličkih sustava na sportskim vozilima.  Ova tvrtka je svoje BB uređaje zamijenila Lumia uređajima kako bi povećala svojju produktivnost. Pogledajte video koji ukratko opisuje pretenzije ove kompanije te zašto su prešli na Nokia uređaje.

Youtube

Tvrtka UKDN Waterflow se bavi infrastruktourom voda i otpadnih voda te imaju preko 600 zaposlenih u 19 ispostava diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Nokia UK je napravila studiju u suradnji s UKDN u kojoj navode glavne razloge prelaska tvrtke na Nokia Lumia uređaje. Uglavnom im je Nokia znatno povećala produktivnost korištenjem njenih Lumia uređaja u početku za otvaranje aplikacija koje tvrtka koristi u uredskom poslovanju do korištenja izvrsnih kamera uređaja za radnike na terenskom radu. Pogledajte video u kojem su sve pojasnili.

Youtube

 

Eto hrvatski poduzetnici, ali i šire, što čekate, pređite na Nokia Lumia uređaje. Šteta što Nokia Hrvatska ne organizira nekakve seminare kojima bi mogla prezentirati poduzetnicima mogućnosti poboljšanja rada s Lumia uređajima.

Via 1 / 2