Video: Temeljiti pogled na Nokia X uređaj (Nokiapoweruser)

Nokia X demo

Ekipa s indijskog Nokiapoweruser bloga su dobili priliku igrati se s Nokia X uređajem te su napravili nekoliko video filmova. U prvom su raspakirali uređaj, postavili SIM i microSD kartice, dali prve dojmove koje uređaj ostavlja. Isto tako su snimili i temeljit pregled svih mogućih postavki koje uređaj nudi te pokazali kako unijeti kontakte i postaviti uređaj u način rada za programere. Ukoliko ste zainteresirani za prvi Android uređaj iz Nokije bacite oko na video filmove jer su nešto duži s indijskim naglaskom :).

 

Raspakiranje i prvi dojmovi

Youtube

 

 

Pregled postavki i prebacivanje kontakata

Youtube


  • Je li se meni čini ili je ovaj andorid sustav malo laggy na ovoj Nokiji? U videu kao da malo zapinje ili je to optička varka jer ova kamera kojom je snimano nije baš neka, često refokusira pa mozda to stvara prividni lag na zaslonu mobitela.


    • Ma problem je bosti po uređaju s kamerom ispred tebe dok snimaš ( iz iskustva govorim). Ja sam se igrao s tim uređajem na MWC-u i moram reći da je os dosta brz. Zezao je jedino os na Nokiji XL koja još neko vrijeme neće biti dostupna na tržištu.


      • Razumin da je nezgodno snimat i čeprkat po uređaju.. to je onda samo optička varka 😀