Dostupna nadogradnja za 5 Nokia aplikacija

altAjGRf9bAvHyz4Pu28YeE0pVvFPaGYjGMKIdgPfHXsFDa

Nokia je bila marljiva i na Windows Phone trgovini objavilia nadogradnju za pet svojih aplikacija: Ringtone Maker, network+ (mreža+), Care, touch (dodir) i Nokia Treasure Tag.

Ringtone Maker sada je u verziji 1.3.1.6 te ga možete preuzeti preko linka lili skeniranjem QR koda.

Ringtone-Maker-tag

Network+, odnosno Mreža+ posljednju je nadogradnju primila prije 15ak dana kada je nadodana podrška za Dual SIM uređaje. Nova verzija je 2.1.2.3 i vjerojatno donosi opća poboljšanja i popravke. Možete je preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda.

network+-tag

Nadograđena je i Nokia Care aplikacija koja nije dostupna za Windows Phone 8.1 uređaje, već samo za Lumia uređaje s Windows Phone 8.0 OS-om. Razlog zbog kojeg nije dostupna na novoj verziji platforme jest taj što se WP8 i WP8.1 dosta razlikuju u nekim segmentima, a Nokia Care je aplikacija namijenjena za bolje upoznavanje s Lumia uređajem. Nokia će vjerojatno s vremenom izdati posebnu verziju za WP8.1 OS. Oni na WP8 OS-u Nokia Care mogu preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda.

Nokia Care app

 

Dostupna je nadogradnja i za Touch, tj. dodir opciju na Windows Phone Lumia uređajima. Nova verzija je  2.3.0.7, a možete je preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda.

Nokia-Touch-tag

Za kraj, nadogradnju je dobila i Nokia Treasure Tag aplikacija koje služi za kontroliranje Treasure Tag privjeska. Možete ga preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda.

Nokia-Treasure-Tag-Tag