Lumia Cyan nadogradnja donosi nove algoritme za kamere Lumia uređaja i još nekoliko opcija

lumia-920-att-cyan1_1020_gallery_post

Nokijin službeni fotograf Ari Partinen, je u intervjuu za finski Tekniikkatalous iznio još nekoliko detalja koje će donijeti Lumia Cyan nadogradnja, specifična za Nokia Lumia uređaje. Do sada nam je bilo poznati kako će s ovom nadogradnjom doći poboljšanja za Camera, Creative Studio i Story Teller aplikacije, kao i podrška za Miracas te Dolby Surround na određene uređaje.

Ari je otkrio kako će uz poviše nevedeno Lumia Cyan donijeti veću osjetljivost kamere, poboljšane algoritme za smanjenje digitalnog šuma te upravljanje bojama, Također, Nokia Camera aplikacija više neće snimati dvije fotografije, 5MP + Puna rezolucija, što će značajno ubrzati snimanje fotografija za sve Nokia PureView uređaje koji koriste ovu aplikaciju. Novost je i snimanje kratkog video isječka zaa vrijeme fotografiranja kako bi se stvorile živuće fotografije (living photography).

Nadalje je Ari rekao kako će se Cinemagraph, Smart Shots i Refocus fotografije moći direktno obrađivati unutar Camera Roll dijela u Camera aplikaciji.

Što vam se čini, vesele li vas opcije koje dolaze s Lumia cyan nadogradnjom?

Via