Natali Dizdar će održatni koncertnu turneju “Natali by Nokia Lumia” povodom 10. godišnjice svoje karijere

natali 925

Naša lijepa Nokia ambasadorica Natali Dizdar slavi svoju 10 godišnjicu karijere, a u tome je uvelike podržava i Nokia Hrvatska. Kako bi Natali svečano proslavila ovu značajnu obljetnicu svojg djelovanja na glazbenoj sceni zajedno s Nokijom će napraviti malenu koncertnu turneju po Hrvatskoj. Turneja pod nazivov “Natali Dizdar by Nokia Lumia” se sastoji od 4 koncerta koji će se održati u Puli, Varaždinu, Zagrebu i Zadru. Prvi koncert je na rasporedu 10. svibnja i održati će se u baroknom Varaždinu. Stoga, svi zainteresirani i svi Nokialjupci iz Varaždina skoknite na koncert naše ambasadorice Natali. Ulaznice se već nalaze u pretprodaji i koštaju 70 kn.

Natali Dizdar koncert

Evo i službena objava za medije:

Natalina koncertna turneja nakon toga obuhvatit će barokni Varaždin 10. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu te Zagreb 23. svibnja u poznatom klubu VIP. Karte za ova dva koncerta dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima. Natali će turneju sa zadovoljstvom nastaviti svojim prvim nastupom u Puli 27. lipnja u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre (Museo storico e navale dell’ Istria) na Kaštelu, a iznimno važan nastup za pjevačicu bit će 18. srpnja u njenom rodnom gradu Zadru, u poznatom klubu Arsenal. Za svoje vjerne fanove Natali je u svakom gradu pripremila posebno iznenađenje.
Live nastupima uz svoje najveće hitove kao što su aktualni singl Grijeh, koji je nedavno nagrađen i priznanjem MTV Double Platinum Award, Ne daj, Stop, Zamijenit ću te gorim i drugima, brand ambasadorica Nokije Lumije publici obećava odličnu zabavu.
„Iznimno se veselim ovom projektu te se nadam kako će sve biti upravo onako kako smo zamislili. Također sam zahvalna i Nokiji koja je omogućila realizaciju turneje koju ću svakako dokumentirati svojom Lumijom 925 koja me vjerno prati na svim koncertima.“ – izjavila je Natali.
Natali Dizdar ove godine slavi deset godina karijere tijekom koje je izdala dva studijska albuma i live CD/DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža, Davorin te je surađivala s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita Zamijenit ću te gorim, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa, Boška Petrovića i Darka Rundeka.