Nokia Road Show stigao i u Zagreb

Nokia 2014 road show_4

Nokia je nakon službenog predstavljanja Nokia Lumia 630/635 i Lumia 930 uređaja odlučila napraviti izvrstan marketinški potez te odaslala Nokia Road Show kamion koji je pretvoren u pravi izložbeni salon s mogućnosti multiledijalnih prezentacija. Unutar kamiona su izloženi i novi Nokia Lumia uređaji kao i popratna dodatna oprema. Kamion je već neko vrijeme na putu po Europi i jedna od postaja mu je bila i Zagreb. Road Show je bio na zagrebačkom Golf & Country Club-u 14.04.2014. Na događaj se moglo doći samo s pozivnicama koju je Nokiamob dobio, ali uslijed obaveza (neki su dobili sina, neki radili) nismo stigli. No Nokia nam je poslala službeno izvješće pa u nastavku pogledajte kako je tamo bilo i što se sve radilo.

 

NOKIA 2014 ROAD SHOW OVE GODINE I U ZAGREBU

 

 

SAMO DVA TJEDNA NAKON GLOBALNOG PREDSTAVLJANJA NOVE LUMIJE PREZENTIRANE U ZAGREBU NA NOKIA 2014 ROAD SHOWU

 

 

Zagreb, 14. travnja 2014. – Samo dva tjedna nakon globalnog predstavljanja, Nokia je u Zagrebu na ekskluzivnom NOKIA 2014 road showu predstavila tri nova modela: Nokiju Lumiju 930, Nokiju Lumiju 635 i Nokiju Lumiju 630.

Simpatičan kamion, brendiran u fenomenalnu Nokiju Lumiju 1020 već neko vrijeme putuje po Europi, a na njegovoj putanji našao se i Zagreb, gdje je svim  ljubiteljima Nokije i tehnologije, osim novih modela, ekskluzivno predstavljena i Windows Phone 8.1 nadogradnja.

„Danas imamo priliku upoznati korisnike s tri smartphonea koji objedinjuju ono najbolje od Lumije i Microsofta. Ponosni smo što našim korisnicima možemo omogućiti fantastične opcije fotografiranja, sjajan dizajn i još bolje poslovne telefone.“ – kazao je na NOKIA 2014 road showu Tamas Dankovics, direktor marketinga Nokije za središnju i istočnu Europu.

Novi Lumia smartphonei utjelovljuju ono najbolje od Microsofta i dosadašnjih Lumia

Nokia Lumia 930 je flagship predstavnik Windows Phone 8.1 sustava – ima zadivljujuću PureView kameru od čak 20 megapiksela sa Zeiss optikom i naprednim Rich Recordingom, stoga su besprijekoran video i fotografije zajamčene. Prekrasan dizajn i 5-inčni ClearBlack zaslon omogućuju gledanje najzahtjevnijih sadržaja i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Sve to omogućava moćni četverojezgreni procesor Snapdragon od 2.2 GHz. Dolazak ovog modela na tržište očekuje se u ljetnim mjesecima.

Nokia Lumia 630 i Nokia Lumia 635 spoj su savršenog omjera cijene i kvalitete. Pokreće ih četverojezgreni Snapdragon procesor, a jedinstveni dizajn s promjenjivim maskama u boji upotpunjen je s 4,5-inčnim ClearBlack zaslonom.

Nokia Lumia 630 dolazi u dvije varijante i donosi više izbora jer je pored standardne izvedbe s jednom 3G SIM karticom sada dostupna i kao prva Lumia s dva 3G SIM utora, kreirana posebno za tržišta u razvoju. Treća varijanta je Nokia Lumia 635 koja će korisnicima donijeti 4G/LTE brzine.

Dolazak modela Lumia 630 očekuje se krajem drugog kvartala, dok je Lumia 635 najavljena tijekom ljeta.

Osim novih modela, svim korisnicima je dostupna i Windows Phone 8.1. nadogradnja koja dodatno povećava Nokijinu prednost u fotografiranju. Ističe se poboljšanje performansi kamere i osnovne aplikacije za uređivanje fotografija Creative Studio, kao i još bolja aplikacija Nokia Storyteller za dijeljenje priča kao video prezentacije na društvenim mrežama.

Više o Nokia Lumia 930Nokia Lumia 630 i Windows Phone 8.1 pročitajte na Nokia Conversations blogu.