#Quotes je odlična aplikacija za sve koji žele malo mudrih misli, inspiraciju i motivaciju

#Quotes Zaslon dobrodošlice

Iako je ‘tržište’ prepuno raznih aplikacija koje korisnicima serviraju mudre misli poznatih ličnosti, postoje neke koje svojim dizajnom i funkcionalnošu odskaču od drugih. Jedna od aplikacija koja odskače je #Quotes koja se u verziji 1.0 može pohvaliti odličnim dizajnom, funkcionalnošću te cijelim konceptom na koji je aplikacija izvedena.

Ulaskom u aplikaciju pojavljuje se izreka dobrodošlice. Potezanjem desno otvara se izbornik posljednje pregledavane kategorije u aplikaciji.

#Quotes Kupovina i kategorije

Sadržaj je podijeljen u kategorije: legende, teme, blagdani, duhovno, lekcije te priče. Određene kategorije su besplatne dok se druge otključavaju mikrotransakcijom unutar aplikacije ili recenziranjem aplikacije u WP Trgovini.

#Quotes Čitanje izreka

Vizualni prikaz izreke je veoma čist. Kroz izreke se lista povlačenjem prsta, a zanimljivo je to što, uz opcije kopiranja i dijeljenja izreke, postoji opcija čitanja izreke. Pritiskom na oznaku autora izreke, otvara se Wikipedia stranica o autoru.

#Quotes O aplikaciji

Sve u svemu, riječ je o veoma jednostavnoj i elegantno dizajniranoj aplikaciji koja obavlja posao za koji je namijenjena. Budući da je u verziji 1.0, ima mjesta za napredak. Obećavajuća je verzija 2.0 aplikacije koja donosi integraciju Cortane, mogućnost spremanja izreka i ostala poboljšanja.

Aplikaciju #Quotes možete preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda. Programera aplikacije možete kontaktirati putem Twitter računa @XprezApps.

#Quotes QR kod