Raiffeisen Bank nudi Nokia Lumia 520 uređaj za nove korisnike FlexiLink računa

Flexilink rna lumia 520

Hrvatska Raiffeisen Banka je napravila promotivnu ponudu u kojoj sve nove vlasnike FlexiLINK tekućeg računa daruje Nokia Lumia 520 uređaj. Ova banka je jedna od prvih koja je plasirala bankovnu aplikaciju za Windows Phone uređaje o čemu smo već prije govorili.
Za 69 kuna mjesečno nude popriličan broj usluga a Lumiju 520 možete dobiti ukoliko prebacite poslovanje do 31.07.2014. ili do isteka zalilha. Ugovor se potpisuje na godinu dana.

Eto, ukoliko vam banka u kojoj obavljate poslovanje znači manje od Lumije 520 onda vam preporučamo prebacivanje u RBA :).

 

Samo imajte na umu da banke dlaku mijenjaju, ali ćud nikad.

 

 • Jok Bok

  halooo!! Mjesečna naknada od 70 kuna za šta? Za tekući račun i internet bankarstvo. Pa to imam u Erste za 16 kuna. Osam kuna vođenje računa, maestro paypass karticu – token. Ostatak od 55 kuna upotrijebim da se počastim npr HBO filmovima ili zapijem a ne dam vama. Taman posla da vam dam svaki mjesec sedamdeset kuna. Lumia košta sad već pristojnih 850 kuna na internet dućanu (da ne spominjem njuškalo). Znači platim Vam Lumiu za 17 mjeseci (i prije jer ste je vi dobili po 400 kuna ali ajde…)i nakon toga sve vama plus kamate na minuse i kredite… MARŠ

 • anja

  di li je jos uvijek moguce dobiti ovaj uredjaj ako se sada prebacim u RBA?

 • kamacho

  Dali taj mobitel mogu dobit oni koji su malo prije te ponude se prebacili u vasu banku sva svoja primanja?
  Hvala.


  • iskreno ne znam, ali pitajte u banci, tamo ce vam znati reci

 • dell

  ok..hvala.pozzzz

 • dell

  pozzzz.dali ova ponuda vazi samo za hrvatsku,,jer sam pitala u banci u BiH i kazu da nemaju ova jFlexiLINK