Tema za odabir Most Valued Connector osobe svibnja je aplikacije

mvc apps

Službeni Nokia Blog, NokiaConversations, je najavio malu promjenu u svojem standardnom mjesečnom dodjeljivanju Most Valued Connector titule zaslužnim Nokia fanovima diljem planete. Dok se prijaviti I dalje možete bilo koga putem mailova Nokia Conversation ekipi ili pak putem društvenih mreža, novost su mjesečne teme koje će sucima olakšati posao oko odabira MVC-a za taj mjesec. Često su bili prijavljivani razni fanovi koji svaki na svoj način doprinose Nokiji no način na koji doprinose nisu jednaki. Netko nas svakodnevno obraduje s predivnim fotografijama snimljenim s Lumia uređajima poput naše Ane Puzar koja je prošlomjesečni MVC, dok netko drugi kreira aplikacije, vodi blogove, promovira Nokiju na društvenim mrežama, organizira skupove I slično.

Uglavnom, za sljedeći mjesec je postavljena tema Aplikacije, i kod prijave za MVC-a bi trebali pripaziti da je osoba programer te da kreira aplikacije za Nokia uređaje.

Još jedna novost je i novi član sudačkog žirija, Emanuela Zaccone, koja ostalim sudcima pomoći u odabiru narednih MVC-a.

AssetMVC1_jpg

Ukoliko poznajete nekoga tko bi po vama zaslužio MVC titulu prijavite tu osobu na slijedeće načine:

1. Pošaljite tweet na @Nokia_Connects s url adresom onoga što je osoba napravila te dodajte oznaku #ConnectsMVC

2. Pošaljite e-mail Paul -u iz Nokia Connects tima s naslovom “#ConnectsMVC nomination“ te u e-mailu objasnite zašto nominirate tu osobu.

 

Isto tako možete primijetiti kako više u oznaci nema NokiaConnectsMVC kao do sada već samo ConnectsMVC. Lagano se počinje s tranzicijom ka Microsoft Mobile tvrtki koja je u biti stari Odjel za uređaje i usluge Nokije.