Važne informacije za učesnike konferencije #tarabica14

1620654_690135907673892_1799296148_n

Kako doći do Univerziteta Singidunum

Adresa Univerziteta Singidunum je Kumodraška 261. Do mesta održavanja konferencije možete stići autobusima GSP linja 25,25P i 39. Ukoliko dolazite kolima Kumodraškom ulicom iz pravca Voždovca videćete putokaz za skretanje levo ka zgradi univerziteta.

Kada se registrovati

Registracija učesnika počinje u 08:00 i traje sve vreme konferencije. Kako bi se na vreme registrovali predlažemo vam da dođete ranije kako bi se registrovali pre početka prvog predavanja.

Pultovi za registraciju će biti postavljeni na glavnom ulazu.

Raspored sala i predavanja

Tarabica se održava u sedam sala u prizemlju zgrade Univerziteta Singidunum kao i u laboratoriji na prvom spratu (Hands-On Labs).

Predavanja počinju tačno u 09:00 i traju 60 minuta sa pauzama od 30 minuta između svakog predavanja. Nakon trećeg predavanja je duža pauza za ručak od 60 minuta. Hands-on Labs je otvorena celog dana i može doći kad god vam odgovara da probate vežebe koje smo pripremili.

Lanč paketi i piće

Lanč paketi će se preuzimati na izlasku iz sala pre velike pauze (13h-14h). Na univerzitetu postoji kafić gde će se moći kupiti kafa (turska, espreso, kapućino). Prolom voda, Koka-Kola i sokovi će biti na raspolaganju svim učesnicima konferencije.

Konzumiranje alkohola u zgradi Univerziteta nije dozvoljeno. Pušenje je dozvoljeno samo van zgrade.

Zvanički hashtag je #Tarabica14

Podelite utiske sa konferencije preko socijalnih mreža. Zvanični hashtag je #tarabica14. Sva mišljenja i sugestije koje se pojave na Twitter ili Facebook feedu ćemo nakon konferencije uzeti u razmatranje za naredne događaje koje budemo organizovali.

Vidimo se na #tarabica14!