Video: Nova verzija Skype aplikacije će imati bolju integriranost s WP8.1 i s Cortanom

skype wp81

Microsoft će s WP8.1 nadogradnjom predstaviti i novu verziju Skype aplikacije koja će imati nekoliko novih opcija. Definitivno je najzanimljivija integracija Skype-a unutar samog WP os-a gdje će se jednim klikom moći standardni poziv prebaciti u video poziv. Pogledajte službeni video demo te opcije:

Youtube

 

 

Druga nova opcija je povezanost s Cortana digitalnim asistentom gdje će se naredbom moći direktno ostvarivati video pozivi preko Skype-a. Pogledajte službeni video demo te opcije.

 

Youtube

 

Isto tako é Skzpe biti integriran unutar People Hub/a gdje éte moí direktno ostvariti poyive i putem te aplikacije. Nova veryija donosi yna;ajno br\e direktne obavijesti na po;etnom yaslonu i informacije na živoj pločici te će biti moguće poslati video poruke korisnicima koji nisu trenutno dostupni. Nova verzija Skype aplikacije će omogućiti 720p kvalitetu video poziva kao i novo korisničko sučelje.

Bilo je i vrijeme da Microsoft malo bolje iskoristi Skype kojeg je prije koju godinu platio duplo više od Nokijinog Odjela za uređaje i usluge.