Vidjet ćemo još Nokia uređaja od Microsoft Mobile tvrtke!

još Nokia uređaja

Danas je bio dosta buran dan za sve Nokialjupce I mnogi se pitaju, i to s pravom, hoćemo li vidjeti još Nokia brendiranih uređaja sada kada je Odjel uređaja I usluga postao Microsoft Mobile. E pa Nokia nas je sve oduševila s potvrdnim odgovorom na to pitanje. Na twitteru je jednom svom fanu jasno i glasno rekla kako je Microsoft otkupio licencu za korištenje Nokia imena na određeno vrijeme što znači kako će I dalje dolaziti novi Nokia uređaji. To se odnosi na Nokia Lumia, Asha i Nokia X uređaje.

 

Nokia on Twitter

@nirave @IlarysGrill We’ll continue with Nokia-branded products, as Microsoft has licensed the Nokia brand for some time #MoreColorful

 

Ova vijest definitivno veseli i premda je Microsoft sada vlasnik Odjela, Nokia je poznat brend širom planete te bi bilo dobro za MS da nastavi barem još neko vrijeme proizvoditi Nokia uređaje s obzirom da je popularnost ali i prodaja Nokia uređaja ponovno u uzletu.

Međutim, još jednu stvar treba razjasniti za sve one koji misle kako bi se Nokia opet mogla vratiti u proizvodnju mobilnih uređaja nakon 2015. godine ili pak duže. Ljudi koji su izrađivali mobilne uređaje su otišli dalje i sada postali Microsoft Mobile tvrtka te je malo vjerojatno da će se Nokia tek tako vratiti tom poslu. Čak je izglednije da bi taj posao mogao nastaviti za njih raditi netko drugi a Nokia mu jednostavno licencirati svoje ime, odnosno logo.