Nokia Lumia 630 Dual SIM službeno dostupna u Hrvatskoj

 

700-nokia_lumia_630_dual_sim_color

Nokia je i službeno objavila kako je Nokia Lumia 630 u Dual SIM varijanti postala dostupna u Hrvatskoj. Uređaj se trenutno nalazi u ponudi ovlaštenog uvoznika Mobisa u bijeloj, crnoj i žutoj varijanti, a cijena uređaja iznosi 1.449,00 kn.

U nastavku pročitajte cijelu objavu za medije koju nam je poslala Grizli PR agencija koja zastupa Nokiju na ovim prostorima.

PRVA DUAL SIM NOKIA LUMIA STIGLA U HRVATSKU

ISKRENO, mislili smo da svi odlični pametni telefoni moraju biti skupi.

Zagreb, 16. svibnja 2014. – Mobis-electronic objavljuje je da je dugoočekivana Nokia Lumia 630, prvi model s novom Windows Phone 8.1 nadogradnjom i prva Dual SIM Lumia, stigla u Hrvatsku samo 2 dana nakon svjetske premijere. Nova Nokia Lumia 630 spoj je savršenog omjera cijene i kvalitete. Pokreće ju četverojezgreni Snapdragon procesor koji donosi još brži rad aplikacija i igara, a jedinstveni dizajn s promjenjivim maskama u boji upotpunjen je s 4,5-inčnim ClearBlack zaslonom.

Nokia Lumia 630 dolazi u dvije varijante i donosi još više izbora. Pored standardne izvedbe s jednom 3G SIM karticom sada je dostupna i kao prva Lumia s dva 3G SIM utora, kreirana posebno za tržišta u razvoju.

Nova Windows Phone 8.1 nadogradnja donosi zanimljive nove značajke poput personalizirane pozadine aktivnih pločica na početnom zaslonu, Action Center sa svim notifikacijama na jednom mjestu i aplikacijama koje olakšavaju rad kao što su Data Sense, WiFi Sense i Storage Sense. Uz odličnu aplikaciju kao što je Bing Health and Fitness, moći ćete pratiti sve svoje tjelesne aktivnosti i potrošnju kalorija, što će vam uz besplatne aplikacije HERE Karte i HERE Vožnja+ omogućiti lakše planiranje fitness rute. Uz Nokiju Lumiju 630 možete maksimalno uživati u nadolazećim ljetnim danima.

 

Nokia Camera i dalje pruža mogućnost kreiranja odličnih fotografija. Svoje uspomene čuvajte sa stilom uz posebne značajke kao što su Cinemagraph, Refocus, Glam Me i Creative Studio. Uz Word Flow keyboard korištenje društvenih mreža nikad nije bilo brže, jednostavnije i zabavnije.

 

Cijena Nokije Lumije 630 Dual SIM iznosi 1.449 kuna, a diljem Hrvatske bit će dostupna u crnoj, bijeloj i žutoj boji. Nokia Lumia 630 uskoro će biti dostupna u prepaid i postpaid ponudama kod svih operatera.