Nova verzija Nokia Creative Studio aplikacije v6.0 dolazi s dolaskom Lumije 930 na tržište

Nokia-Creative-Studio_reframed

Nokia je na BUILD konferenciji zajedno s predstavljanjem Lumije 930 najavila dolazak nove verzije popularne aplikacije Creative Studio. Verzija 6.0 će donijeti mnogo promjena unutar ove aplikacije što će krajnjem korisniku omogućiti kvalitetnije obrađivanje fotografija snimljenih Lumia uređajima. Novost u aplikaciji će biti prvo editiranje fotografije, odnosno njene veličine, orijentacije ili pak postavljanja povećanja pa potom postavljanje određenih filtera što je u potpunosti suprotno od sadašnje verzije. Nokia je pripremila i novi filtere, a to su Vivid, Warm Caress, Warm Horizon, Retro Fade, Retro Cool, B&W Fade, B&W Strong, B&W Antique, Pure i Nightlife. Isto tako je poboljšano postavljanje opcije zamućenja a ujedno je lakše i tu opciju maknuti naknadno ako nam se ne sviđa na fotografiji.

Colour pop opcija je dodatno unaprijeđena ali neće doći s verzijom 6.0 već sa slijedećom verzijom 6.1 s obzirom da se na njoj još dodatno eksperimentira.

Creative Studio v6.0 aplikacija će biti dostupna za sve Lumije nakon što Nokia Lumia 930 dođe na tržište ili pak u ponudu operatera.

 

Via