Poljski Puls operater pripremio odličnu nagradnu igru za kupce Nokia LUmia 630 uređaja

Bok-Czanry

Ako su vas zainteresirale super WP tenisice čiju smo fotografiju jučer objavili na facebook profilu, evo i pojašnjenja o čemu je riječ. Poljski operater Plus je napravio nagradnu igru za sve svoje korisnike koji su kupili Nokia Lumia 630 uređaj nakon ožujka u svrhu proslave lansiranja ovog cjenom pristupačnog WP smartfona. Svi željni natjecanja trebaju preuzeti aplikaciju “Trampkomania with Windows Phone” i putem nje poslati sliku početnog zaslona sa Lumia uređaja. Žiri će odabrati najmaštovitiji početni zaslon i nagraditi korisnika WP tenisicama. Inače će na dnevnoj bazi dijeliti 18 pari tenisica zaključno sa 30. lipnja, a mogu sudjelovati svi koji su kupili Lumia 630 uređaj ili neki drugi Nokia Lumia uređaj.

WP_Sneakers1

Evo i linka za aplikaciju ako želite dodatno istraživati ili ste pak čitatelj ovog bloga koji živi u Poljskoj i pretplatnik je Puls operatera :).

QR_Sneakers

 

 

Moram priznati da je ovo natjecanje stvarno originalno ali najviše od svega mi se sviđaju nagrade. Ove WP tenisice izgledaju stvarno izvrsno i bilo bi lijepo imati koji par :).

WP_Sneakers2

 

Via