Procurile fotografije LG i Prestigio WP8 uređaja

lg wp

Na BUILD konferenciji je Microsoft najavio dolazak novih proizvođača u Windows Phone ekosistem što će zasigurno imati pozitivan odjek na stabilnost i širenje WP platforme. Međutim, ti novi igrači bi mogli biti prva ozbiljna konkurencija budućim Microsoftovim (Nokia) Lumia uređajima te bi mogli potencijalno nižom cijenom utjecati na njihovu prodaju. Evleaks je objavio fotografiju LG WP uređaja koji kao i LUmia 630 dolazi bez kapacitivnih kontrolnih tipki. Međutim, s obzirom na razmak između tipki koji je sličan Lumiji 1520 izgleda da bi taj LG-jev model mogao biti njena prva konkurencijaunutar istog ekosistema.

prestigio_windows_phone_leak

Isto tako je procurila prva fotografija Prestigio WP uređaja koji vjerojatno pripada srednjem cjenovnom razredu gdje Nokia, odnosno Microsoft, imaju već ostarjelog predstavnika Lumiju 720 i gdje je očit nedostatak šire ponude uređaja.

 

Kakva su vam razmišljanja, da li bi napustili WP Nokia uređaje i možda nabavili koji od Prestigio, LG ili drugih proizvođača ili ćete ostati i dalje vijerni kvaliteti i izradi Nokia uređaja?

 

Jedna stvar je sigurna, Nokia je najviše odgovorna za popularnost WP platfome i djelom dolazak novih proizvođača.