Skype i Facebook za WP8 će uskoro dobiti nove verzije

Joe_Belfiore_AMA

Joe Belfiore je jučer gostovao na Reddit mreži gdje je odgovarao na sva pitanja fanova WP platforme. Među pitanjima se našlo i ono o nadogradnjama i poboljšanjima određenih nativnih i ostalih aplikacija poput Skype i Facebook aplikacija. Belfiore je najavio kako su nove verzije obje aplikacije trenutno u razvoju. Skype bi trebao biti dodatno unaprijeđen u smislu veće stabilnosti te uklanjanja određenih bugova, a nova verzija će se pojaviti uskoro u WP trgovini.

Nadogradnja Facebook aplikacije je planirana za lipanj i Belfiore je otkrio kako su na novoj verziji radili zajedno s Facebookom. Novost će bit prikazivanje fotografija u punoj veličini te istovremeno prikazivanje komentara zajedno s njima uz naravno standardna poboljšanja performansi aplikacije.

Spomenuto je i pitanje dolaska Google aplikacija na WP platformu a Belfiore je rekao kako oni dosta ulažu u razvoj Google aplikacija (misleći na novu Youtube aplikaciju) ali je sve na Google-u koji je vlasnik istih i bez njih ne mogu ništa napraviti.

Cijeli razgovor s Joe Belfioreom pročitajte na WPCentral blogu.

 

Via