Službena aplikacija nogometnog kluba Manchester United dostupna za WP8 uređaje

man united

Svi vlasnici WP8 uređaja koji su ujedno i fanovi nogometnog kluba Manchester United imaju razloga za mini veselje s obzirom da je u WP trgovinu sletjela službena aplikacija ovog nogometnog kluba. Aplikacija korisnicima pruša sve informacije vezane uz klub, od rezultata, rasporeda utaknica, stanja igrača, ekskluzivnih službenih videa, raznih članaka i drugih informacija.

Loša stvar je što aplikacija još nije dostupna za sva tržišta posebno veća poput Ujedinjenog Kraljevstva(???) i SAD-a. Za sada je dostupna samo za države u Aziji i Africi (Azerbaijan, Bangladesh, Burkina Faso, Republic Of Congo, Congo (DRC), Gabon, India, Kenya, Sri Lanka, Madagascar, Malawi, Malaysia, Niger, Seychelles, Sierra Leone, Chad, Thailand,Tanzania) što je iznimno čudno, ali će aplikacija uskoro postati dostupna i u drugim područjima kako tvrdi sam klub koji je izdavač aplikacije.

Za preuzimanje aplikacije promijenite područje na neko gdje je ona dostupna pa kliknite ovdje na link ili pak skenirajte QR kod ispod.

man united qr