Belfiore potvrdio skori dolazak WP8.1 nadogradnje kao i Lock Screen aplikacije za Lumia uređaje

belfiore wp81

Joe Belfiore je na Twitteru objavio kako je WP8.1 nadogradnja završena za Lumia uređaje koji su već krenuli na tržište te da uskoro dolazi manja nadogradnja koja će otkloniti uočene probleme.

joebelfiore on Twitter

WP8.1 sw is finished for the Lumia phones that started shipping a couple weeks ago.. and we’re testing the update code now. Fixes ongoing.

Najavio je kako uskoro dolazi nadogradnja za sve Lumia uređaje i da će biti dostupna Lock Screen aplikacija ali prvo za uređaje s 1GB RAM-a i to prvo vrijeme u obliku Beta aplikacije. Aplikacija će uskoro doći i za Dev Preview verziju WP8.1 nadogradnje.

joebelfiore on Twitter

New lock screen app– probably a couple weeks as beta for 1GB devices. A bunch of us are running it now, working on polish. dev-preview next

 

Nadalje je najavio kako stižu nadogradnje za Facebook i Skype aplikaciju te Subway Surfers za uređaje s 512 MB RAM-a. Također je rekao kako će biti predstavljene još neke nove aplikacije.

joebelfiore on Twitter

On wanting more app updates… FB + Skype are coming. Lock screen still coming! 512MB SS .. coming. And a couple new apps too.

 

Bit će ovo veselo razdoblje za sve korisnike WP8 uređaja. Puno nadogradnji nam stiže i možda najvažnije puna verzija WP8.1 nadogradnje.