Connects napravio zid slavnih s apstraktnim prikazom dosadašnjih MVC-a među kojima je i naša Ana Puzar

MVCHalloffame

Gotovo je prošla godina dana otkako je ekipa Nokia Connects bloga započela project ConnectsMVC, odnosno dodijeljivanje Most Valued Connector titule ljudima koji su napravili nešto značajno sa svojim Lumia uređajima doprinoseći tako promociji Nokije.  Tim povodom su napravili zid ili možda bolje rečeno mural koji prikazuje dosadašnje Connectore za što je angažiran umjetnik Shaun Mills. Velika mi je čast spomenuti kako se na zidu slavnih nalazi i naša Ana Puzar zahvaljujući izvrsnoj sposobnosti zapažanja detalja te bilježenja istih svojim Lumia uređajima (broj 3).

Pogledajte video koji prikazuje kako je nastao zid slavnih MVC-a

Youtube

 

Inače, valja spomenuti kako su dosadašnji connectori fotografi, blogeri, dizajneri, programeri kojima je Nokia pomogla pronaći ono najbolje u sebi, istaknuti nešto što ih ispunjava i obilježava. Connects blog je zaista odradio i radit će i dalje na spajanju zaista sjajne Nokia zajednice u koju spadate i vi cijenjeni čitatelji ovog bloga kao i sam blog.

Connects nudi i prigodu za osvajanjem malog poklona ukoliko putem twittera prepoznate pojedine MVC-e i pošaljete twit na @Connects s oznakom #ConnectsMVC.

 

Još jednom bravo i sve čestitke našoj Ani Puzar, a ukoliko imate ideju koga predložiti za sljedećeg Connectora to možete napraviti putem Twittera šaljući twitt s oznakom #ConnectsMVC.