Dostupna nadogradnja Extras+info, Display, Call + SMS Filter aplikacija te nova Device Hub (Centar za uređaje) aplikacija za Nokia Lumia uređaje

Nokia aplikacije copy

Microsoft je objavio nadogradnju za Extras+info, tj. dodaci+informacije koja je sada u verziji 3.9.2.1. Nije objavljeno kakve novosti donosi nadogradnja pa možemo nagađati da je riječ o općim popravcima i poboljšanjima. Nadograđene su i filtar poziva + SMS poruka, zaslon te centar za uređaje. Centar za uređaje je nova aplikacija koja dolazi predinstalirana na Lumiji 630. Omogućuje lakše povezivanje uređaja s telefonima, priborom, tabletima, računalima i drugim uređajima. Jedna od većih novosti koje donosi ova aplikacija je mogućnost pamćenja lokacije na kojoj ste se zadnji put spojili s nekom dodatnom opremom.

Aplikacije možete preuzeti preko dolje navedenih linkova ili skeniranjem QR kodova. Jednostavnije rješenje je otvoriti Trgovinu i ručno provjeriti nadogradnje ako posjedujete uređaj s WP8.1 OS-om. Ako koristite WP8, možete koristiti apliakcije koje ručno pretražuju dostupnost ažuriranja poput SysApp Pusher.

via