Video: Američka tvrtka BLU predstavila cjenom pristupačan WP8.1 uređaj, možda konkurencija Lumiji 520?!

BLU wp

Na Computex konferenciji je predstavljeno nekoliko novih WP uređaja a dobar dio njih je namijenjen tržištima u razvoju, odnosno konzumentima manje platežne moći. Nokia je u segmentu cjenom pristupačnih uređaja napravila popriličan nered zadavši dobar udarac Androidima s Lumijom 520, ali sada i s Lumijom 630. Američka tvrtka BLU je predstavila svoj jeftini WP8.1 uređaj koji bi trebao dalje pomoći širenju WP platforme ali koji bi mogao oteti dio kolača Nokiji, sada Microsoft Mobile tvrtki u segmentu smartfona nižeg cjenovnog ranga.

Međutim kada pogledate specifikacije BLU uređaja one nisu ni blizu Lumia uređajima. S 4 inčnim WVGA zaslonom, 3.2 MP kamerom s bljeskalicom i plastičnim dizajnom ovaj uređaj je u razini Nokia X serije, a jedino što ga diže je WP8.1 os koji ga čini doista brzim i efikasnim. Zanimljivo je da dizajnom podsjeća na WP7 Nokia Lumia 710 uređaj. Pogledajte video demo ovog uređaja kojeg je napravio MobileGeeks blog.

Youtube

 

Kakva su vaša razmišljanja glede ovakvog uređaja? Bili se mašili za jedan ili bi ostali dosljedni Nokia kvaliteti? (ovo drugo pitanje je pomalo i retoričko, he he).

 

Via