Video: Windows Phone 8.1 Dev Preview ima neke čudne greške (Lumia 620)

wp81 greška

Kada se pojavila Windows Phone 8.1 nadogradnja u obliku Developer Preview verzije sigurno vam se na lice instalirao smješak od uha do uha. Znam da meni osobno je. Međutim, s vremenom je taj smješak postao nekima sve manji i manji jer je WP8.1 Dev Preview prepun grešaka što je i logično gledajući da ovaj softver još nije službeno dostupan za stare WP8 Lumia uređaje te da je drugačiji od softvera koji se nalazi na Lumiji 630 koja je tek stigla na tržište. Prva zakrpa za Dev Preview je postala dostupna prije kojih tjedan do dva dana koja je uklonila pogreške poput pretjerane potrošnje baterije, ali se ipak poneke čudne greške događaju i dalje. Njih najviše uzrokuju nestabilne aplikacije koje još nisu prilagođene novoj verziji softvera.

Pogledajte još jednu grešku koja se dogodila korisniku WP8 uređaja s 8.1 Dev Preview verzijom softvera. Izgleda da je početni zaslon zamijenio mjesto s pozadinskom slikom :).

Youtube

Video nije vlasništvo bloga ali uslijed nepoznavanja načina na koji bih postavio OneDrive video na blog postavio sam ga na službeni Youtube kanal bloga.

 

Jeste li imali kakva neugodna iskustva s WP8.1 nadogradnjom?

 

 

Via