WP 8.1 nadogradnja službeno dolazi u Australiju za 2 do 4 tjedna

wp81 nadogradnja australia

Ovaj mjesec su svi vlasnici WP8 uređaja s nestrpljenjem dočekali jer će uskoro postati dostupna službena nadogradnja za WP8 platformu. Međutim, točan datum dolaska WP8.1 nadogradnje je i dalje nepoznat i stvar nagađanja. Pojavile su se određene naznake kako nećemo još dugo čekati na službenu nadogradnju te da se ona nalazi već iza ugla :).

Australski bloger Paul Chapman je prenio informaciju Vodafone Australia operatera kako će WP8.1 biti dostupna već sredinom ili krajem lipnja, što je poprilično brzo. Točan datum i dalje nije spomenut.

Paul Chapman on Twitter

@WP_DownUnder @VodafoneAU Confirmed with VFA: DataSense enabled by VFA in WP8.1 Blue update–mid to end of June. Lumia630 already enabled.

Nadalje, Microsoft zajednica OneMicrosoft je na facebooku objavila kako će nadogradnja prvo postati dostupna za top modele poput Lumije 1520, 1020, 925, 920…, a potom će postati dostupna za ostale uređaje poput Lumije 720, 625, 620… Također su objavili kako će dostupnost nadogradnje ovisiti naravno o pojedinom području i modelu uređaja te da će sigurno postati dostupna ovaj mjesec.

 

Via

Hvala Marcusu na dojavi 🙂