Nokia Lumia 530 krajem kolovoza dostupna u Hrvatskoj po cijeni nižoj od 1000 kuna

Nokia-Lumia-530-apps-jpg

Nakon globalne najave, Nokia Hrvatske službeno je predstavila Nokia Lumia 530 uređaj za hrvatsko tržište. Uređaj bi trebao početi s prodajom krajem kolovoza (8.mjesec), a cijena bi trebala biti ispod 1000 kuna. Obajvu za medije pročitajte u nastavku.

NOVA LUMIA 530 BEZ KOMPROMISA IZMEĐU PERFORMANSI I VRIJEDNOSTI

 

NAJNOVIJI LUMIA MODEL U HRVATSKOJ ĆE BITI DOSTUPAN KRAJEM KOLOVOZA

 

Zagreb, 23. srpnja 2014. – Microsoft Devices odjel danas je objavio Lumiju 530, izuzetan mobilni uređaj pozicioniran na samom ulasku u segment Windows Phone pametnih telefona, kod kojeg nema kompromisa između performansi i najnovijih Microsoft i Lumia inovacija. Očekuje se da će Lumia 530 u Hrvatskoj biti dostupna krajem kolovoza, po maloprodajnoj cijeni nižoj od 1.000 kuna.

Dostupna u Single SIM 3G i Dual SIM 3G varijanti, Lumia 530 proširit će portfolio Windows Phone uređaja kao prvi uređaj u tom cjenovnom rangu, stvarajući pritom mogućnost da još više korisnika uživa u inovacijama i uslugama Microsofta koje su do sada bile dostupne samo u top-modelima Lumia smartphonea:

 

  • Posljednja verzija operativnog sustava Windows Phone 8.1 koja donosi Action Center gdje jednim potezom možete saznati sve informacije i obavijesti s telefona.
  • Moćan četverojezgreni Qualcomm Snapdragon procesor donosi super brzo korisničko iskustvo vaših omiljenih aplikacija, igrica i surfanja Internetom na 4-inčnom LCD zaslonu.
  • Potpuna integracija s Microsoftovim uslugama, kao što su Skype i Microsoft Office, na raspolaganju odmah nakon vađenja telefona iz kutije.
  • Donosi popularne aplikacije poput Instagrama, WhatsAppa, Vibera i WeChata, glavne igrice poput Asphalta 8, sve to dostupno Windows Phone Trgovini.
  • Sjajne cloud usluge, spremanje dokumenata, fotografija i glazbe u oblak.
  • Karte s dostupnim sadržajem za potpuno besplatnu offline navigaciju i kući i u inozemstvu.
  • Dual SIM 3G varijanta donosi lako prebacivanje između 2 SIM kartice, kako bi korisnici lakše pratili i minimizirali svoje troškove jasno odvajajući pozive i poruke s dva broja.
  • Nudi glatko iskustvo vlastitih aplikacija kao što su Creative Studio i Glam Me, koje vam glasovnim uputama pomažu da selfie snimite sa stražnjom 5 MP kamerom.
  • Korisnici mogu uživati u još više sadržaja i aplikacija koje vole s 4 GB ugrađene memorije, što je proširivo SD karticom do 128 GB, uz dodatnih 15 GB besplatnog cloud prostora na Microsoft OneDriveu, što omogućuje sinkroniziranje, spremanje, pristup i dijeljenje datoteka između Lumije 530, računala, laptopa i tableta.

 

“S vrhunskim tehnologijama i aplikacijama te jednakim Windows Phone 8.1 iskustvom kakvo imaju korisnici naših flagship proizvoda, Lumia 530 naglašava našu predanost izradi pristupačnih smartphonea za svakoga i predstavljanje najboljeg od Microsoft što većem broju korisnika.“ rekao je Stephen Elop, izvršni potpredsjednik Microsoft Devices odjela.

 

Danas je najavljen i punjivi The Bang by Coloud zvučnik. Savršen za uživanje u glazbi s prijateljima, dizajn omogućava spajanje više zvučnika zajedno, a na taj način dobivamo glasan i moćan lanac zvučnika.

 

Lumia 530 će osim brojnih mogućnosti personalizacije unutar Windows Phone 8.1 operativnog sustava imati još i izmjenjive stražnje maske koje će biti dostupne u narančastoj, zelenoj, bijeloj i neutralnoj tamnosivoj boji. Ovaj model će na odabrana tržišta dolaziti tijekom kolovoza, u Hrvatskoj se očekuje krajem tog mjeseca.