Nokia Lumia 930 službeno postala dostupna u Hrvatskoj *Dopuna*

lumia 930nok hrv

Nokia Hrvatska je upravo putem službenog Facebook profila objavila kako je Nokia Lumia 930 i službeno postala dostupna u Hrvatskoj. Također su putem komentara objavili kako će uređaj u slobodnoj prodaji koštati 4.799,00 kn te će biti dostupna u crnoj i bijeloj boji. Naveli su kako buduće vlasnike očekuje i jedna poslastica te da se u pakiranju uređaja nalaze upute kako doći do dodatnog poklon iznenađenja.

Već smo prije javili kako će uređaj biti u ekskluzivnoj ponudi Vipneta koji će bez ugovorne obveze koštati 4.499,00 kn.

U međuvremenu nam je stigla i službena objava od PR agencije Grizli o dolasku Lumije 930 na naše tržište, pa vam je prenosimo u cijelosti.

 

NAJNOVIJI WINDOWS PHONE NOKIA LUMIA 930 STIGAO U HRVATSKU

Windowsi na vašem telefonu.

Zagreb, 8. srpnja 2014. – Mobis-electronic ponosno predstavlja novu Nokiju Lumiju 930, model s najnovijim Windows Phoneom 8.1. Uz novu Nokiju Lumiju 930 vaše najvažnije stvari su uvijek s vama, bez obzira na to koristite li pametni telefon, xBox ili računalo. Flagship model donosi najbolje od Microsofta i Lumije za vrhunski doživljaj videa i fotografiranja.

Lijepa i moćna Nokia Lumia 930 dizajnirana je da udobno leži u vašoj ruci i džepu, a 5-inčni ClearBlack zaslon omogućava gledanje najzahtjevnijih sadržaja i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Lumijine inovacije obuhvaćaju procesor Snapdragon 800 od 2,2 GHz, 4G LTE povezivanje i ugrađeno bežično punjenje.

S novom Nokijom Lumijom korisnicima su dostupne uzbudljive i zabavne aplikacije kao što su Zinio, Vyclone, Vimeo, Skype i druge, a Windows Phone 8.1 donosi uzbudljive značajke kao što su aktivne pločice (Live Tiles), brza Word Flow tipkovnica i Action Center koji korisnicima približava stvari koje najviše vole.

Najveći užitak korisnicima pružaju fantastična PureView kamera od 20 MP i usmjereni mikrofoni sa surround zvukom s kojima možemo snimati fotografije visoke kvalitete i upečatljive videozapise s jasnim i bešumnim zvukom. Uz aplikaciju Nokia Camera korisnicima je dostupna kreativna kontrola nad fotografijama, čemu dodatno doprinosi i aplikacija Nokia Storyteller.

 

Cijena Nokije Lumije 930 u slobodnoj prodaji je 4.799 kn, a diljem Hrvatske bit će dostupna u crnoj i bijeloj boji. Nove vlasnike Lumije 930 čeka još jedna poslastica – u kutiji vas očekuju upute kako do dodatnog poklona iznenađenja.