Nokia Lumia 930 u ekskluzivnoj ponudi Vipneta

1200-nokia_lumia_930_family

U objavi za medije Vipnet je najavio kako će Nokia Lumia 930 biti dostupna ekskluzivno u njihovoj ponudi. Uređaj će krajem tjedna biti uvršten u ponudu, a moći će se kupiti već za 19 kuna jednokratno uz 20 kuna mjesečne otplate u tarifi Bez granica XXL. Cijeni uređaja bez ugovorne obveze iznosi 4.499 kuna. U nastavku pročitajte objavu za medije.

Vipnet obogaćuje ponudu ICT rješenja nudeći Office 365

Vipnetova komunikacijska i informatička rješenja korisnicima olakšavaju poslovanje, osiguravajući im pri tome bolju povezanost poslovnih sustava, jednostavniju komunikaciju te povećanu produktivnost uz značajne uštede. Ujedno u sve Vip centre ekskluzivno dolazi Nokia Lumia 930 s integriranom podrškom za Office 365 što ga čini idealnim uređajem za poslovnu komunikaciju.

Uz široku ponudu i kombinaciju mobilnih i fiksnih proizvoda i usluga, cloud usluga te Office 365 uslugu, koji će u Vipnetu biti dostupna krajem ljeta, Vipnet snažnije ulazi na ICT tržište nudeći kompletna komunikacijska i informatička rješenja za poslovne korisnike. Preko hosting modela pružanja usluga Vipnet u potpunosti preuzima ulogu implementacije, održavanja i nadogradnje sustava dok korisnici samo plaćaju korištenje usluge.

– Office 365 je važan korak u našoj ponudi ICT rješenja koji će malim i srednjim tvrtkama dodatno olakšati poslovanje uz najviše sigurnosne standarde, omogućujući da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj djelatnosti ne brineći se o kupnji licenci, IT administraciji, održavanju ili tehničkoj podršci. – izjavio je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta.
Office 365 je servis u oblaku koji objedinjuje korištenje poznatih Microsoft aplikacija e-maila, Office aplikacije, Lync i Sharepoint na različitim uređajima u bilo kojem trenutku, neovisno o lokaciji. Usluga je trenutno implementirana kod dva Vipnetova poslovna korisnika čija iskustva će pomoći boljem plasiranju proizvoda na tržište.
– Izuzetno mi je drago što je Vipnet prepoznao vrijednost i kvalitetu Microsoftove Office 365 usluge u oblaku, koja danas predstavlja najmoderniji poslovni alat za povećanje učinkovitosti i efikasnosti. Office 365 usluga omogućava korisnicima siguran dostup do vlastitih podataka u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije u svijetu i s bilo kojeg uređaja. Vjerujemo da će korisnici vrlo brzo prepoznati i uvjeriti se u brzinu, efikasnost, jednostavnost i vrijednost Microsoftovih Office 365 alata te da će se zajednička suradnja Microsofta i Vipneta pozitivno odraziti u poslovanju prema sadašnjim, ali i budućim korisnicima, pošto će im omogućiti šire mogućnosti  uz kompletnu integriranu uslugu. – rekao je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.
Krajem ovog tjedna u sve Vip centre ekskluzivno dolazi Nokia Lumia 930 s najnovijim Windows phone operativnim sustavom koja u sebi već ima integriranu podršku za Office 365. Njezin Full HD 5 inčni ekran izvrstan je za upravljanje dokumentima iz Office 365, a rad dodatno ubrzava procesor Snapdragon 800 od 2,2 GHz. Ovaj atraktivni mobilni uređaj idealan za poslovnu komunikaciju moguće je nabaviti po cijeni već od 19 kuna jednokratno uz 20 kuna mjesečne otplate u tarifi Bez granica XXL. Uređaj je u samostalnoj prodaji bez ugovorne obaveze dostupan po cijeni od 4.499 kuna.

 

Hvala Mirku na dojavi. 🙂