Otkriven poklon Mobisa uz kupnju Nokia Lumije 930

Lumia_930_unbox

S najavom prodaje Nokia Lumije 930 u Hrvatskoj, Mobis je po uzoru na prodavače iz drugih zemalja odlučio uz kupnju Lumia top modela, koji košta 4.799 kuna, pokloniti određenu dodatnu opremu. U Velikoj Britaniji internet trgovine i operateri su kupcima Lumia uređaja poklonili tkz. ‘bežični’ poklon koji uključuju bežičnu pločicu za bežično punjenje (DC-50), bežični zvučnik (MD-12), bonove za trgovinu i slično.

Zahvaljujući kupcu Lumije 930 na Facebooku, otkriveno je kakav je poklon Mobis odlučio pokloniti kupcima Nokijine perjanice. Da bi dobio iznenađenje, kupac je trebao poslati IMEI kod uređaja na email lumia@mobis.hr što je i učinio. Nakon slanje koda, na vrata mu je stigao poklon paket iznenađenja koji uključuje Lumia promotivni materijal poput podmetača za plažu i sličnih proizvoda.

Mobis poklon uz Lumia 930

Ako želite kupiti Lumiju 930 i dobiti Mobisov poklon iznenađenja, to možete učiniti ovdje za crnu, a ovdje za bijelu verziju uređaja. Lumiju 930 možete pronaći u ekskluzivnoj ponudi operatera Vipnet, kao i u slobodnoj prodaji.