Upoznajte Nokia Lumia brand ambasadore u Hrvatskoj

lumia wp8

Prije godinu dana je u Hrvatskoj s predstavljanjem WP8 Nokia Lumia modela zaživio program brand ambaradora, odnosno osoba koje bi svojim djelovanjem i utjecajem promovirali Nokia uređaje. Kako bi bili pobliže upoznati s tim za Nokia zajednicu važnim osobama ukratko ću vam ih predstaviti te objaviti koje modele predstavljaju.

nevena rendeli

Nevena Rendeli – vrla TV voditeljica i prezenterica, vitkog stasa koju smte imali prilike zapaziti na malim ekranima. Nevena je odabrana za promoviranje Nokia Lumia 925 uređaja.

 

 

duško čurlić

 

Duško Čurlić – u kombinaciji s prethodnom ambasadoricom, čini jedan od ponajbojih voditeljskih parova na hrvatskoj televizijskoj sceni. Duško Čurlić je više manje svima poznat, a promovira Nokia Lumia 920 uređaj.

 

 

mislav mironović

Mislav Mironović – jedan od boljih hrvatskih vozača brdskog bicikla, inače Red Bull-ov vozač. Vratolomije koje on izvodi bi se malo tko usudio napraviti, a uz njega su Nokia Lumia 920, Lumia 1020 i Lumia 1520.

 

 

marin ranteš

Marin Ranteš – odlična mlada nada u svijetu BMX akrobacija, Marin je vrstan vozač bicikla u toj kategoriji te nas često putem facebooka oduševi vratolomijama. Uz njega su Lumia 620 i Lumia 625.

 

konrad

Konrad Lovrenčić – je basist grupe Elemental te je uz Nokiju vezan dugo vremena, a javno od Nokije N8 s kojom je bend snimio i cover albuma.Osim što svira bas, Konrad je i vrhunski fotograf te njegove uratke snimljene Lumijom 925 i Lumijom 1020 možete popratiti na njegovom instagram profilu.

iris androšević

Iris Androšević – se posljednja pridružila timu Nokia Ambasadora a odabrana je upravo zvbog svojeg sportski nastrojenog životnog stila. U svakodnevnom vježbanju joj pomaže Nokia Lumia 1020.

 

 

Tony_Cetinski

Toni Cetinski – svima poznat i priznat pjevač, odabran za promoviranje Nokia JBL PlayUP zvučnika.

 

 

Natali Dizdar_1_Foto Nokia Lumia 1020 (1)

Natali Dizdar – vrla pjevačica, jednako dobrog stasa i glasa svima je poznata zahvaljujući vokalnim sposobnostima kojima nas oduševljava s radija, televizije i bine. Natali Dizdar ove godine ima i Nokia Lumia turneju a promovira elegantnu Lumiju 925.

 

 

lana i Lumia 630

Lana Jurčević – također pjevačica osebujnog izgleda i izbora veselih i ritmičnih pjesama je postala od nedavno ambasadorica za isto tako veselu i lijepu Nokiju Lumiju 630.

 

 

Goran Lesjak Nokia-Lumia-920-ambasador-02Goran Lesjak – jedan je od najboljih hrvatskih sportaša, ultra trail trkač. Trostruki je pobjednik najprestižnije hrvatske trail i treking utrke, 100 kilometara dugog Velebitskog Ultra traila te ponosni promotor Nokia Lumia 920 uređaja.

 

 

lumai 1020 novković 2

Boris Novković – hrvatski pjevač, skladatelj i kantautor. Njegova Lumia 1020 nedavno je gostovala u spotu za pjesmu ‘Kunem ti se’, a uza se još koristi i Nokia Lumiju 920.

 

 

zumberak

Rendžeri Parka prirode Žumberak – svakodnevno na svom Facebook i Instagram profilu objavljuju fotografije napravljene s Lumijom 1520 te tako promoviraju ljepote Hrvatske i kamera sposobnosti Nokia Lumije 1520.

 

 

ribafish

Domagoj Jakopović Ribafisha – popularni i na riječima oštar hrvatski bloger, inače praunuk Stjepana Radića, uz sebe ima trenutno ponajbolji Lumia uređaj, Nokiju Lumiju 1520

 

mia biberović

 

Mia Biberović – poznata novinarka i izvršna urednica Netokracije koja uzase po svuda nosi kao i Ribafish Nokia Lumia 1520 uređaj

 

Youtube

Aleksandar Stanković – jedan od poznatijih HTV voditelja i novinara koji se proslavio s oštrim intervjuima poznatih hrvatskih lica iz svijeta politike, ali najviše po intervjuu s legendarnim Matom Mišom Kovačem. Uz Acu je nedavno predstavljena ljepotica Nokia Lumia 930.

 

 

ja

Za kraj, moja malenkost Marin Ordulj – osebujnih tekstova (koje obožavaju Grammar Naziji ali i softverski proofing alati) posvećenih Nokiji, i svim njenim uređajima i pravcima proizašlim posljednjih dvije godine otkako pogoni Nokiamob blog. Uz mene je crvena ljepotica (i zvijer) Nokia Lumia 920.

 

Naravno, lista vjerojatno nije potpuna jer je temeljena na mojim saznanjima, pa može biti sklona naknadnom nadopunjavanju. Bio bi grijeh završiti članak bez spomena još jednog brand ambasadora, Milorada Gligorovskog koji djeluje za Srbiju ali je dio Nokiamob tima :).