Uskoro bi mogli ugledati nove Nokia uređaje od HERE odjela

Nokia-biz

Nokia je nakon prodaje odjela za uređaje i usluge na kratko izgledala kao kompanija koja se oprostila od proizvodnje hardvera za potrošačke proizvode širokog spektra. Međutim, već nakon najave prodaje pojavila su se nekakva predviđanja kako stvar ipak neće biti takva te daq ćemo još vidjeti proizvode s Nokia logom koji će doći od Nokije a ne od Microsoft Mobile tvrtke. Here odjel će biti specijaliziran za predstavljanje novog hardvera a to otkriva i posljednji oglas za posao u kojem se traži voditelj marketinga za novo stvoreni odjel uređaja naziva Everyday Adventures.

Osoba koju Nokia traži bi trebala imati iskustva u području marketinga s obzirom da bi vodila strategiju predstavljanja i plasiranja proizvoda i usluga vezanih uz te proizvode, a odgovarala bi direktoru i voditelju odjela Everyday Adventures. Iz oglasa se također vidi kako će uređaji biti predstavljeni ui SAD-u, a osoba treba dobro poznavati i koristiti se mobilnim uređajima i aplikacijama.

Pročitajte oglas u nastavku, kao i potrebnu ekspertizu

We are now looking for an experienced Senior Marketing Manager who will lead the outbound marketing strategy, launch, and Go to Market efforts for a new portfolio of outdoor consumer products and services.  Reporting to the Director and Head of Consumer Marketing for Everyday Adventures, this individual will define a sustainable and forward looking consumer marketing strategy, working closely with product marketing teams.  You will engage with key functional team including PR/communications, Brand, and manage external agencies as needed.  This role will help plan and execute the launch efforts and outbound marketing in all aspects.

  • Have you taken a consumer product to the market before in the US?
  • Have you run the launch effort for a startup or a large company?
  • Does building a consumer brand and getting people to love your company as well as your products excite you?
  • You love new consumer electronics, apps, and how they connect to consumers passions
  • Minimum 8 years of experience in marketing, with strong emphasis in consumer marketing, consumer product launch, consumer campaigns (consumer mobile apps  or devices experience a plus)
  • An in-depth understanding consumer technology and mobile experiences and how to creatively engage and capture consumers interest in products

Izgleda kako se Nokia pokrenila te da uskoro planira predstaviti nove uređaje što nas naravno veseli i što s velikim nestrpljenjem isčekujemo. O kakvim je uređajima riječ možemo samo nagađati a izgledno je da ćemo uz uređaje imati i aplikacije putem kojih ćemo ih lakše koristiti.

 

Via