Video: Test automatskog gašenja zaslona Nokia Lumia 630 uređaja prilikom poziva *Dopuna*

630 test zaslona

Dok još očekujemo službeni dolazak Nokia Lumia 630 uređaja na testiranje u međuvremenu smo skoknuli do T-Centra i malo se poigrali s tom Lumijom pristupačne cijene. Ono što je mnogima bilo čudno nakon predstavljanja uređaja prije kojih 3 mjeseca je izbacivanje senzora za blizinu koji ima ulogu gašenja zaslona prilikom ostvarivanja poziva kako dodirom o uho ili lice slučajno prekinuli poziv ili pritisnuli neku drugu funkciju. Nokia je senzor zamijenila osjetljivom površinom zaslona koja mjeri promjenu elektriciteta i tako gasi zaslon kada ga veća površina prekrije. Opcija gašenja funkcionira izvrsno što možete vidjeti u narednom videu.

Također je u videu demonstrirano na koji način će budući vlasni kontrolirati pozadinsko osvjetljenje uređaja s obzirom da je senzor za ambijetalno svjetlo također izbačen kako bi cijena uređaja išla dolje. Postavljanjem funkcije promjene pozadinskog osvjetljenja zaslona u brze prečace akcijskog centra se osvjetljenje jednostavno može kontrolirati. Uz tri postavke, jako, srednje i slabo, Lumia Cyan nadogradnja donosi mogućnost finog postavljanja osvjetljenja za ova tri stupnja. Iz priloženog, srednja jačina osvjetljenja je dovoljna za izvrsnu vidljivost pri jakom umjetnom osvjetljenju trgovine.

 

Youtube

 

Nokia Hrvatska je objavila kako je počela aktiva promocija Nokia Lumia 630 uređaja po T-Centrima gdje se možete zaigrati s uređajem. U određenim centrima će biti Nokia promotori, a uređaji vjerujemo u svakom većem T-Centru. Pročitajte najavu u nastavku.

Jučer je započela ljetna #Lumia630 promocija po T-Centrima. Cilj akcije je omogućiti korisnicima hands on iskustvo. Kupci bilo kojeg Nokia uređaja u naznačenom vremenu dobivaju i dodatnu nagradu.
Danas su naši promotori do 18h u T-Centar Zagreb (Arena) – Lanište i u T-Centar Split II, Put brodarice 6 (Joker).