#Nokia #Networks je na samom vrhu LTE usluga u Kini

networks Kina tdlte

Nokia Networks je za China Mobile dala najkvalitetniju ponudu za instalaciju komercijalne TD-LTE mreže (Time-Division Long-Term Evolution). Tvrtka se „krišom“ prijavila za postavljanje mreže u 10 pokrajinskih glavnih gradova u Kini.

Kako bi se iskazali Nokia Networks je prvo pokrenula živu TD-LTE mrežu za China Mobile u gradu Fuzhou. Tamo su postigli izvrsnu kakvoću u pokrivenosti, najmanjom razinom smetnji, izvrsnom kvalitetom prijenosa glasa i podataka. Trenutno, Nokia Networks opskrbljuje TD-LTE tehnologiju u 18 od 31 kineske provincije za China Mobile operatera.

Uspješna implementacija nove tehnologije omogućena je kroz stručno planiranje, optimizaciju i upravljanje projektima iz usluga Nokia Networksa. Voditelj isporuke Nokije Networks za Kinu Xue Rui je na službenom portalu rekao: “China Mobile Studija dokazuje da je Nokia Networks najbolja u klasi te pruža najbolje performanse za komercijalne TD-LTE mreže. Oduševljeni smo što možemo ponuditi China Mobilu najbolju kvalitetu mreže za kupca te iskustvo i besprijekornu izvedbu za bržu dostupnost usluga korisnicima.”